Hodnocení obchodu

5,0 1436 hodnocení
5
1416x
4
18x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
HS Avatar autora Helena Synková | 22.9.2023
Velmi hezký a příjemný obchod, milé a vstřícné jednání personálu.Perfektní zboží. Děkuji a doporučuji. Obj.:2023333567
SY Avatar autora Svitlana Yaremkiv | 21.7.2023
Rychle doručení Kvalitní zboží
KM Avatar autora Kateřina Matulková | 15.2.2023
Velká spokojenost, rychlé dodání, kvalitni kosmetika, není co vytknout.
RS Avatar autora Renata Safarova BD SENSORS s.r.o. | 26.12.2022
K Avatar autora Katka | 28.11.2022
blesková doprava, kvalitní kosmetika
N Avatar autora Natali | 24.11.2022
rychle doruceni
Avatar autora | 24.11.2022
Nakupuji zde pravidelne, rychle dodani skvele kosmetiky
Avatar autora | 18.11.2022
velmi rychlé dodání, kvalitní produkty
HS Avatar autora Helena Synková | 18.11.2022
+ Obj,: 2022091967 Spokojenost jako vždy, spolehlivost a výborné produkty
- -

Avatar autora | 14.11.2022
Všechno proběhlo v pořádku. Rychle dodání. Skvělá komunikace.
Avatar autora | 13.11.2022
+ obj. 2022688947 zboží dorazilo velmi brzy. Produkty jsou zde velmi kvalitní.

Avatar autora | 25.10.2022
dobrá komunikace, rychlé dodání
Avatar autora (Administrátor)
Jsme moc rádi, že jsme naplnili Vaše očekávání a že jste s našimi produkty i službami spokojená! Váš tým KEEO ~
Avatar autora | 18.10.2022
+ rychlé vyřízení, skvělé služby a výrobky

Avatar autora (Administrátor)
Jsme vděční za Vaší důvěru a ochotu sdílet své zkušenosti a moc děkujeme za recenzi! Váš tým KEEO
Avatar autora | 18.10.2022
+ Rychlá a příjemná komunikace, velmi vstřícní.

Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za sdílení zkušeností s naším e-shopem. Vaše recenze je pro nás nejen motivací, ale také pohlazením. :) Váš tým KEEO
Avatar autora | 13.10.2022
+ Tento obchod jsem si oblíbila, jsou zde zajímavé a účinné prostředky a jsou i velmi rychle dodány

Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za Váš názor a sdílení svých zkušeností. Díky nim se můžeme neustále zlepšovat a přinášet Vám i nadále to nejlepší z korejské kosmetické péče. :) Váš tým KEEO
Avatar autora | 12.10.2022
+ Rychlé dodamit

Mohli by mít na výběr víc produktů od více značek.
Avatar autora (Administrátor)
Velice si vážíme, že s námi a dalšími zákazníky sdílíte svůj názor. Děkujeme za Vaší chválu i připomínky. Váš tým KEEO :)
Avatar autora | 11.10.2022
+ Rychlé doručení
+ Kvalitní zboží
+ Super komunikace

Miluju tenhle obchod.
Avatar autora (Administrátor)
Moc nás těší, že jste si náš e-shop oblíbila a velice děkujeme, že jste si našla chvilku na sdílení svých zkušeností. :) Váš tým KEEO
Avatar autora | 11.10.2022
Výborně zboží, s obchodem jsem naprosto spokojená. Mohu jen doporučit.
Avatar autora (Administrátor)
Moc nás těší, že jste s námi spokojená a jsme Vám vděční za důvěru a ochotu sdílet své zkušenosti. Děkujeme! Váš tým KEEO
KM Avatar autora Kateřina Matulková | 10.10.2022
Výborné zboží, velka ochota poradit. Se všemi zakoupenymi výrobky jsem max. spokojená. Mohu jen doporučit. Obj. 20252200051
Avatar autora | 6.10.2022
+ Úžasná komunikace, velice ochotní

Avatar autora (Administrátor)
Jsme nadšení z Vašeho pozitivního ohlasu a budeme se i nadále snažit, aby byl nákup u nás i nadále, co nejpříjemnější. Váš tým KEEO :)
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz