6 tipů na dárky pro každý rozpočet

Nejlepší způsob, jak uvést své známé do světa korejské kosmetiky, je prostý – nechte je to vyzkoušet na vlastní kůži! Pak už velmi rychle pochopí, v čem spočívá kouzlo a jedinečnost korejské péče. Ať už se připravujete na Vánoce, narozeniny, oslavu nebo hledáte dárek jen tak pro radost, přichystali jsme pro průvodce, kde snadno vyberete dárek pro každý rozpočet.

Drobný dárek - velká radost! Nákup do 799 Kč

K-beauty přímo přetéká rozmanitými velikostmi kosmetických produktů, tak proč toho při hledání nenáročného a originálního dárku nevyužít? Sestavte si vlastní adventní kalendář ze vzorečků nebo sáhněte po cestovní velikosti vaší oblíbené kosmetiky. 

My v KEEO nedáme dopustit na sadu sér od Beauty of Joseon, která nejen nádherně vypadá, ale také lehce sedne každé pleti a přináší příval pečujících účinků, nad kterými vydechnete úžasem.

Vynikající volbou přesně zacílenou na zralou pleť je sada Cell Toxing od proslulé značky Medi-Peel. Pro to, abychom ji na náš e-shop jsme potili krev, protože účinky této omlazující řady jsou skutečně legendární.

Majitelky problematické pleti s akné, černými tečkami a nerovnoměrným tónem s červenými nebo tmavými skvrnkami zase zaplesají nad sadou 30 Days Miracle od značky Some By Mi.

Dárky do 1 500 Kč spojí potěšení a dlouhé užívání

Dáváte přednost při obdarovávání vašich nejmilejších plnohodnotnému zážitku, ze kterého se mohou těšit po dlouhou dobu? Vydejte se zlatou střední cestou a sáhněte po korejské vlasové kosmetice Daengi Gi! Účinky korejských šamponů nelze popsat, ty musíte zažít a právě proto jsou skvělou volbou jako dárek. Hned po prvním použití totiž poznáte, že není šampon jako šampon. 

V této cenové hladině ale snadno seženete i jakýkoliv z našich bestsellerových produktů pro péči o pleť. Co třeba dát svým blízkým svěží pocit po ránu a uvolňující očistu večer s osvědčenou kombinací čisticího balzámu a gelu Low pH Good Morning Gel Cleanser

Nebo třeba vylepšit jejich každodenní péči pomocí masážních pomůcek, který zlepší účinky kosmetiky a zároveň pomohou pokožce ke krásnějšímu vzhledu a relaxaci.

Dárkové sady: Dopřejte svým blízkým pocit luxusu

Pro případ, že si nejste jistí, co pleť vašich blízkých nejvíce potřebuje pro vás máme perfektní řešení od A do Z. Celá pečující rutina připravená našimi beauty expertkami a plná zázračných ingrediencí uvnitř každé z lahviček - naše dárkové sady dopřejí vašim blízkým skutečně luxusní péči, která promění jejich zážitek z péče o pleť.

Pečující rituál proti suchosti

5 kroků proti podráždění

Balíček korejské péče

Cell Toxing Dermajours

Sáhnout můžete samozřejmě také po univerzálním dárečku, který dopřeje vašim milým potěšení z výběru a péči na míru jejich potřebám a přáním, a to díky našim dárkovým poukazům.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz