8 dárkových setů, se kterými nešlápnete vedle

Vánoční frmol nabývá na intenzitě a kromě běžných povinností nám hlavy plní vymýšlení vhodných dárků pro naše nejbližší. Cukroví za vás bohužel nenapečeme, ale s výběrem skvělého dárku vám můžeme jednoduše pomoci! Letos jsme věnovali extra úsilí tomu, abychom vám výběr kosmetiky, co nejvíce usnadnili a pomohli vám zvolit ty pravé produkty pro široké spektrum typů pleti. Výsledkem jsou sady pečující kosmetiky zaměřené na konkrétní problematiky péče o pleť. Ozdobí i váš Štědrý večer speciální dárkové sady korejské kosmetiky? 

 Mamka, teta, babička aneb pečující řady pro věčně krásné ženy

Každý přibívající rok života se nám zapisuje do tváře v podobě vrásek. Ty první se nejčastějí objevují v okolí očí, kde je pokožka nejtenčí a připomínají nám chvíle, které nás rozesmáli. Další pak obvykle objevíme v okolí úst a při pohledu na ně si možná naopak vzpomene na to, kdy nám nebylo zrovna do zpěvu. Hlavním důvodem, proč se vrásky na pokožce objevují je postupná ztráta její schopnosti se regenerovat po poškození. Ta je způsobená snižováním přirozené tvorby kolagenu a ztrátou hydratace a elasticity pleti.

Právě v tu chvíli přichází čas na to nechat si pomoci pečující kosmetikou. Kolagenová a vyživující řada Collagen Nutrition je vytvořená speciálně pro potřeby zralé a stárnoucí pleti. Jejich hydratační a oční krémy pomohou s obnovou hydratace a pružnosti pleti a tím jí navrátí pevnější vzhled a zjemní viditelnost vrásek. Pokud chcete kolagenové péče dopřát svým milým i možnost vyzkoušet si korejskou pečující rutinu, ocení set 4 produktů z kolagenové řady od MediPeel. Dárkovým setem těchto dvou produktů své milované potěšíte krásným a omlazeným vzhledem a vzpomínat tak bude moci až u společných fotografií. :)

Vánoční dárkové sety: 

Bor-Tox Multi Care Kit

Bor Tox Multi Care Kit - Sada top 4 omlazujících produktů

Cell Toxing Dermajours Essential Set

Cell Toxing Dermajours Essential Set - Peptidový set 4 kroků proti hlubokým vráskám

 Syn, dcera a každý koho trápí akné aneb kosmetika pro problematickou pleť

Akné umí pokožce pořádně zavařit. Když se objeví, tak se ho velmi těžko zbavuje a najít účinné produkty, které pomohou s prevencí jeho vzniku také není zrovna snadné. Dejte svým blízkým jistotu, že jim problematické pupínky nezkazí žádný důležitý okamžik v jejich životě a dopřejte jim možnost vykročit do každého dne s jistotou a krásně sjednocenou pletí.

Korejská kosmetika pomáhá s akné i těm, které jiné pečující produkty dříve zklamaly. Díky jedinečným ingrediencím jako je obnovující mucin a speciálním produktům jako jsou lokální náplasti pro expresní zmenšení pupínků se i vaši blízcí stanou specialisty na péči o aknózní pleť.

Vánoční dárkové sety:

AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle AC SOS Kit - Set proti akné a pigmentaci se 3 kyselinami

Acne Clear Set - Sada "Efektivně proti akné"

Exkluzivní sada "Pečující rituál proti akné"

Hydratační vlna aneb sety pro ty, které trápí mdlý a unavený vzhled

Naše pokožka je zároveň naší vizitkou a jedním z faktorů, který se podepíše na dojmu, který z nás naše okolí získává. Nenechte krásu svých blízkých zastínit starostmi a pomozte jim k jasnému a hydratovanému vzhledu, který zkrášlí den jen jim, ale i každému na koho se usmějí.

Hydratace je základem zvláčněného a plného vzhledu pokožky. Skvělou oporou v tvorbě přirozeně krásného vzhledu vám budou plátýnkové masky, které díky plátýnku působí přímo na pokožku, přičemž se jejich účinnost nesnižuje vlivem oxidace. Kromě přírodních ingrediencí, na kterých se účinky těchto masek zakládají můžete jako dárek zvolit i sadu kosmetiky s obsahem kyseliny hyaluronové, který zapečení hydrataci uvnitř pokožky po celý den.

Vánoční dárkové sety:

Svěží hydratace - Sada 5 masek pro zvláčnění a zářivost

1025 Dokdo On The Go Kit - Set přírodní kosmetiky pro zvláčnění a revitalizaci

Roztomilá sada 9 plátýnkových masek s taškou zdarma

Stále si nejste s výběrem dárku jistí? Nechte se inspirovat našimi dalšími vánočními sadami!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz