Lunární kalendář - 12 produktů pro každé znamení

Z novoročních oslav už jsme se měli čas vzpamatovat, ale zábava jimi rozhodně  nekončí! Začátek lunárního nového roku nás totiž teprve čeká a po odvážném Tygrovi, se ujímá žezla roztomilý Zajíc. Zajímá vás, jaká kosmetika se hodí k vlastnostem vašeho znamení podle korejského horoskopu? V tom případě si při čtení našeho nového článku užijete stejnou zábavu jako my při jeho psaní. :D

 

Korejská znamení zvěrokruhu:

Korejský horoskop vychází ze svého známějšího činského vzoru. Obsahuje 12 znamení, které se pojí s rokem narození a každé z nich spojují unikátní osobnost a soubor vlastností. Vybrali jsme tak 12 kosmetických produktů, které polichotí každému z nich.

 

 Krysa:

Lidé ve znamení Krysy jsou velmi cílevědomí, pilní a zodpovědní. Díky svým okouzlujícím způsobům a bystrému úsudku bývají velmi oblíbení a nikdy se s nimi nenudíte. Kromě toho jsou také loajální, vtipní a přátelští, což s nich dělá ideálními společníky, kteří jsou připraveni přidat se ke každé "nepleše".

 

Jejich zápal perfektně doplní kosmetika s obsahem osvěžujícího yuzu, která je napumpovaná vitamínem C a dokáže pleť rozzářit a naplní jí pozitivní energií.

KEEO doporučuje: Yuja Niacin 30 Days Miracle Brightening Toner

Buvol:

 

Lidé ve znamení Buvola se nezaleknou žádné výzvy a s pracovitostí a důsledností sobě vlastní dokáží dovést vše do zdárného konce. Jejich povaha je stabilní a přestože dokáží vést ohnivé debaty, konfliktům se snaží spíše vyhýbat. Jsou velmi zodpovědní, spolehlivý a mají silnou osobnost, která jim propůjčuje odolnost vůči stresu.

 

Jejich náturu skvěle doplní kosmetika posilující kožní bariéru, která poskytuje dlouhotrvající hydrataci a pomáhá bojovat proti předčasnému stárnutí pokožky.

KEEO doporučuje: MLE Lotion 

Tygr:

Lidem ve znamení Tygra jejich vystupování propůjčuje osobní kouzlo, které má přímo magnetický účinek na všechny, kteří se ocitnou v jejich společnosti. Skrze svou empatií, dobrodružný duch a srdečnost se stávají skvělými společníky, se kterými se jen těžko loučí. Vždy jsou připraveni překvapit zajímavými nápady a otevřenými názory.

 

Tomuto znamení prospěje kosmetika s obsahem zklidňující centelly, která jejich pokožce poskytne jemnou péči, hydrataci a ochrání ji před podrážděním.

KEEO doporučuje: Pure Fit Cica Serum 

Zajíc:

Pokud chcete prožít den prozářený optimismem, harmonií a pozitivní náladou, nenajdete lepšího parťáka než člověka narozeného ve znamení Zajíce. Tito lidé mají bezmeznou touhu neustále hledat způsoby, jak zlepšit sebe i své okolí. Mívají hloubavou povahu a tak mohou působit uzavřeněji a užijí si spíše soukromnější atmosféru kaváren než divoké večírky. 

 

Prospějí jim čistící polštářky, které pleť lehounce exfoliují, čistí póry a zanechávají po aplikaci pokožku hydratovanou a hedvábně jemnou jako je kožíšek jejich patrona ze zvěrokruhu.

KEEO doporučuje: Original Clear Pad 

Drak:

Ti, kteří se narodili ve znamení Draka vám dokáží, jak důležitou vlastností je upřímnost. Jejich šarm je velmi osobitý a jistě si vás tito lidé získají svou nonšalantní elegancí, nenuceným a sebejistým vystupováním i originálními nápady. Díky své odvaze a zdravé cílevědomosti bývají Draci velmi úspěšní v osobním i kariérním životě.

 

Na oslavu znamení Draka dodejte pleti péči plnou probiotik s produkty řady Bifida Biome, které po nanesení poskytují příval hydratace, naplní pokožku zkrášlující výživou a nastolí přirozenou rovnováhu.

KEEO doporučuje: Bifida Biome Complex Ampoule

Had:

Lidé ve znamení Hada nemají rádi nudu! Mají velmi aktivní přístup k životu, který prožívají naplno i díky svým skvělým pozorovacím schopnostem a bystrému úsudky. Jejich společnost si užite, díky tomu, že upřímně touží porozumět lidem kolem sebe a nesmírně si váží věrných přátel a rodiny. Mívají bezvadnou intuici a vnitřní vhled, proto jsou vyjímečně dobrými rádci a mediátory.  

 

Jejich pokožce prospěje jemný peelingový gel s prospěšně nižší hodnotou pH, který pomůže odstranit odumřelé kožní buňky a obnoví krásu a sílu jejich "nové" pleti.

KEEO doporučuje: Low pH Good Night Soft Peeling Gel

Kůň:

Lidé narození ve znamení koně milují, když jsou ve středu dění, uživají si kulturní události a pestrý společenský život. Není problém s nimi zapřést poutavý rozhovor, protože povídání zkrátka milují. Mají přirozenou schopnost vést lidi a vyjímečné organizační schopnosti. Můžete se spolehnout, že mají v kapse vždy nějaký vtip, kterým vás rozesmějí, díky čemuž bývají velmi populární.

 

V kosmetice jim prospěje zelený čaj, který je bohatý na antioxidanty a má zklidňují, projasňují a zjemňující účinky na pleť. Ti, kdo se narodili v roce Koně si obvláště užíjí multifunkčnost a jasně viditelné výsledky čistící pěny se zeleným čajem.

KEEO doporučuje: Deep Pore Cleansing Soda Foam

Ovce:

Lidé narození v roce Ovce bývají introvertnější povahy a mohou působit až stydlivě. Jejich přemýšlivost jim umožňuje získat unikátní náhled a k jehož vyjádření často uplatňují svou kreativitu a umělecký talent. Tito lidé bývají velmi starostlivý a citlivý, proto jsou pro ně důležité hluboké a důvěrné vztahy. Působí nenuceným dojmem a vyzařuje z nich inteligence a vnitřní klid. Pokud necítí podporu svých blízkých mohou však začít propadat pesimistickým náladám. 

 

Lidé ve znamení Ovce si zamilují si lehkou hydratační kosmetiku, obzvláště tu posilující s obsahem ceramidů. Ta posuluje hydrolipidovou bariéru pokožky, podporuje obnovu pleti a udržuje ji hydratovanou a zklidněnou.

KEEO doporučuje: Balancium Comfort Ceramide Cream 

Opice:

Lidé ve znamení opice mají talent na vymýšlení různých chytrých a někdy až vychytralých řešení. Obvykle mají velice líbivé vystupování, úžasnou fantazii a milou srdečnost, kterou si vás nemohou nezískat. Tito lidé bývají velmi praktičtí, šikovní a rádi improvizují. Jsou to takový vášnivý géniové, kteří vás svými nápady budou vždy bavit a překvapovat.

 

K jejich bystré povaze výborně sedí lehký opalovací krém s výtažkem z touleně, který jejich pokožku ochrání před škodlivým UV zářením. Jeho unikátní složení se rychle vstřebává, reguluje tvorbu kožního mazu a působí antioxidačně.

KEEO doporučení: Houttuynia Cordata Calming Moisture Sun Cream SPF 50+ 

Kohout:

Lidé ve znamení Kohouta jsou taková sluníčka korejského horoskopu. Typická je pro nich radost ze života a pečující povaha, která se projevuje stejně tak ve vztahu k jejich blízkým jako k sobě samým. Milují dlouhé diskuze a nemohou se nabažit získávání nových znalostí ze všech možných směrů a odvětví. Bývají velmi pilní, věrní a zásadový.

 

Jejich pleť si se nebude moci nabažit čistícího balzámu s kokosovým extraktem. Ten přináší úžasný zážitek už při nanášení, kdy se jemná konzistence balzámu přímo pod rukama změní na příjemný olejíček. Ten pleť vyživuje, hydratuje a čistí od líčení i černých teček.

KEEO doporučení: All Clean Balm 

Pes:

Lidé narození v roce Psa jsou věrnými společníky. Ve svém jednání jsou čestní a přímí, což jim umožňuje rychle získat si u ostatní důvěru. Jsou vždy připraveni pomoci příteli v nouzi a spolehlivost je jich prim. Ze začátku mohou tito lidé působit chladně a příliš na pozoru, jakmile si je ale získáte, máte jistotu, že se stanou vašimi blízkými společníky na celý život.

 

Vyživující oční krém Marine Care od Heimish chrání citlivou pokožku kolem očí, vyhlazuje jemné linky a zlepšuje stav vrásek. V balení najdeš super aplikátor, se kterým se navíc zbavíš ranních otoků a tmavých kruhů pod očima. Doporučuje 10 z 10 Viky. :D

KEEO doporučení: Marine Care Eye Cream

Vepř:

Lidé ve znamení Vepře jsou rození dobráci a hledači štěstí, pohodlí a spokojenosti. Bývají bodrými a spolehlivými kamarády a ač může zdání klamat mají pevnou vůli a překvapivě silnou vnitřní motivaci. Jsou skvělými a pozornými hostiteli, se kterými vám bude vždy dobře. Kromě toho jsou důvěryhodní a klidní.

 

Zejména je potěší noční maska plná vyživujícího složení a kolagenu, která pomůže s vyplněním jemných i hlubších vrásek, revitalizuje pokožku a navrací jí zářivý a plný vzhled.

KEEO doporučuje: Collagen Super 10 Sleeping Cream

Zdroj foto: Canva

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz