6-kroková rutina pro citlivou pleť s Klairs

Na KEEO nyní najdete rozšířenou nabídku populární korejské značky Klairs. Tato značka se zaměřuje na citlivou pleť, šetrné složení a jemné hydratační produkty, které pleť nezatěžují. Sestavili jsme pro vás příklad večerní rutiny v korejském stylu pro citlivou pleť, od čištění až po noční krém.

1. Dvoufázové čištění

Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil & Klairs Rich Moist Foaming Cleanser 

Nejdříve odstraňte makeup hloubkově čistícím olejem Black Deep. Obsahuje antioxidanty, zjemní pokožku a pomůže odstranit odumřelé buňky z pórů. Olej opláchněte a dále vyčistěte pleť pomocí pěny. Pěna Rich Moist od Klairs čistí velmi šetrně, aby se pleť nevysušovala a nebyla po čištění napnutá. Má vyvážené pH a čistící složky jsou přírodního původu, proto nebude citlivou pleť dráždit. Zajímají vás detaily o dvoufázovém čištění? Prozkoumejte náš článek

2. Aktivní látky

Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop

Aktivní látky mohou být pro citlivou pleť příliš dráždivé, avšak vitamínové sérum Freshly Juiced obsahuje pouze 5% čistého vitamínu C (tj. kyselina askorbová). Je to ideální množství pro získání benefitů aktivního vitamínu C, aniž by hrozilo podráždění pleti. Sérum účinně rozjasní mdlou pleť a zesvětlí pigmentové skvrny. Má antioxidační a anti-aging účinek, dokáže tedy zjemnit vrásky a dokonce chrání před poškození UV zářením. 

3. Tonikum

Klairs Supple Preparation Unscented Toner

Slavný Supple Preparation Toner má dvě verze - klasickou a bez vůně. Tonikum bez vůně obsahuje všechny prospěšné látky z populárního originálu, jako kyselinu hyaluronovou, beta-glucan, peptidy, extrakt z kořenu lékořice a pupečníku asijského. Velmi citlivá pleť si tedy může užít toto vysoce hydratační tonikum zcela bez obav. Tonikum pomáhá bojovat s dehydratací a připraví pleť pro vstřebávání další kosmetiky.

4. Sérum

Klairs Rich Moist Soothing Serum

Rich Moist Soothing sérum je odlehčené hydratační sérum se zklidňujícími účinky. Vysoký obsah kyseliny hyaluronové udržuje pleť hydratovanou celý den, což zjemní její texturu a vzhled vrásek. Sérum dokáže pomoct suché pleti od dalšího vysoušení, aniž by ji zbytečně zatěžovalo hutným, mastným složením. Také obsahuje podobné zklidňující složky jako tonikum, např. extrakty z kořenu lékořice a pupečníku asijského, nebo beta-glucan a betaine. 

5. Pleťová maska

Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask

Pleťová maska může nahradit jiné hydratační kroky ve vaší rutině, nebo jí může poskytnou extra dávku zklidňujících látek a zasloužený relax. Maska Freshly Juiced Vitamin E představuje okamžitou úlevu pro citlivou nebo zarudlou pleť. Obsahuje adenosin a niacinamid, které mají protizánětlivé a zesvětlující účinky, také vitamíny E a C pro rychlejší hojení kůže.

6. Noční krém

Klairs Midnight Blue Calming Cream & Klairs Rich Moist Soothing Cream

Pro noční krém máme dvě varianty. Midnight Blue zklidňující krém je populární nejen díky modré barvě, ale také díky efektivnímu složení pro zmírnění červenání. Rychle pomůže pleti poškozené fyzickým třením (např. pod rouškou) nebo dlouhým pobytem na slunci. Obsahuje bohaté hydratační látky, jako kyselinu hyaluronovou, bambucké máslo, jojobový a arganový olej. Navíc suché pleti dodá ceramidy a peptidy pro zdravější pleťovou bariéru. Krém Rich Moist má velmi podobné složení, včetně zmíněných výživných látek, ale má odlehčenou texturu. Jeho výhodou oproti modrému krému je také obsah beta-glucanu, univerzální látky pro zklidnění citlivé pleti a hojení poškozené pokožky. 

Zdroj fotek: Wishtrend.com

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz