Co skutečně funguje proti tmavým kruhům pod očima?

Je ráno zrcadlo váš největší nepřítel a fungujete jen na kávový pohon? Trápí vás tmavé kruhy pod očima a otoky? Nebojte, záchranu i před těmito nedokonalostmi najdete v korejském světě krásy. V tomto článku vám představíme nejúčinnější kosmetické produkty a složky, které oživí vaší pleti a umožní vám dosáhnout odpočatého a energického vzhledu ihned po probuzení. 

Jak porazit úhlavního nepřítele odpočatého vzhledu?

Tmavé kruhy a oteklá víčka jsou velmi častým problémem a mnohdy jsou zdrojem nepříjemných komentářů na to, jak to proboha zase vypadáte. 

Jejich příčin je mnoho od genetických předpokladů, nedostatku (i přemíry) spánku, dehydrataci až po stárnutí pokožky. Vzhledem k různorodým důvodům jejich vzniku může být těžké najít univerzální kosmetické řešení, které vám s tímto problémem pomůže. 

Dříve jsme se jako s nejčastějším produktem proti tmavým kruhům setkávali s očními krémy nebo rollery. Úplnou topkou jsou v tomto směru oční krémy s retinolem, které mají neuvěřitelné omlazující účinky a dodávají energii unavenému očnímu okolí.

Oční krémy s retinolem oživí vaše rána

Rozlepte oči a nalepte náplast!

Zajímavým kosmetickým produktem, který skýtá výhodu v hloubkovém vstřebávání účinných látek a rychleji viditelné změně, jsou hydrogelové oční náplasti - patche.

O očních náplastech se dá říct, že jsou obdobou hydrogelových nebo plátýnkových masek. Jejich kouzlo spočívá v uzamčení účinné esence pod náplastí, díky tomu nedochází k předčasnému vyprchávání pečujících složek, které se tak zcela vstřebají přímo do pokožky.

Oční patche obsahují kombinaci ingrediencí zaměřených na nejčastější problémy očního okolí. Působí proti vzniku mimických vrásek, unavenému vzhledu, tmavým kruhům a otokům

Jejich výhodu je, že se dají uchovávat v lednici, díky čemuž můžete k jejich prospěšným účinkům přidat také chladivý efekt, který mimořádně dobře působí na zmenšování ranních otoků

Praktické je i to, že přestože patche nejlépe působí při aplikaci na cca 15 minut, tak z obličeje nesklouzávají, proto vaší běžnou ranní rutinu nijak nezpomalí.

Objevte naše nejoblíbenější oční patche!

Máte svoje osvědčené recepty, jak se zbavit kruhů pod očima? Vyzkoušeli jste už korejské oční patche nebo retinol a máte s nimi zkušenosti? Budeme rádi, když se o ně s námi podělíte skrze hodnocení produktů nebo na našich sociálních sítích. ;)

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz