Cestovní balení kosmetiky: pomocník během letní dovolené

Blíží se doba dovolených a s nimi i nejrůznější balení kufrů a odjezdy. Doma už máš svoji pleťovou rutinu určitě skvěle zmáknutou, jak to ale udělat na cestách? Zmapovali jsme pro tebe to nejdůležitější, na co před cestami myslet a co si s sebou rozhodně nezapomenout zabalit. 

Během cest není důležité jen to, co si s sebou zabalit, ale taky v jakém balení si svou své pomocníky pro pleť povezeme - rozhodně využiješ mini balení kosmetiky, které se nám vejde při balení do kufru.Pokud plánuješ příjemný eurovíkend letadlem s příručním zavazadlem, je situace ještě složitější. Nezapomeň, že na palubu tě pustí pouze s tekutinami do objemu 100 ml, které se navíc musí vejít do uzavíratelného a průhledného sáčku o rozměrech 20x20 cm. 

V letních měsících navíc naše pleť může trpět více, než je tomu po zbytek roku - velké vystavení slunečnímu záření, zátěž při cestování nebo i nadměrné vysušování pokožky jsou problémy, které tě mohou během dovolené potrápit a je proto třeba se na ně důkladně připravit. 

My jsme se rozhodli ti při balení na dovolenou pomoci. Zapátrali jsme mezi našimi produkty a vybrali pro tebe top pecky, které ti cestování rozhodně usnadní a navíc tvé létem namáhané pleti přinesou báječnou péči. 

Jednoduchost a krása tonizačních tamponů

Tonizovat svou pleť po odlíčení je krok, který bys neměl*a vynechávat, ani když strávíš den výletem nebo třeba u moře. Více, než kdy jindy ale oceníš praktické balení a hlavně jednoduchou aplikaci. Proto pro tebe máme super nápad: přibal sebou tonizační polštářky! Jsou už napuštěné tonerem a dostaneš je v praktickém balení, kdy pouze jeden z nich vyndáš z krabičky a aplikuješ na vyčištěný obličej. 

Je důležité zvolit produkty, které tvé pleti v letních měsících sednou. Pokud řešíš akné a problematickou pleť se sklonem k zánětům, určitě oceníš přípravky obsahující touleň srdčitou, známou pro své zklidňující účinky. Při boji se suchou a unavenou pletí zase využij sílu vitamínu C, třeba v extraktu ze zelených mandarinek. Potřebuješ-li pokožku především hydratovat, sáhni po polštářcích obsahujících kyselinu hyaluronovou. 

Tonizační polštářky proti akné

Praktický pomocník na dovolenou, který uleví a navíc zatočí s projevy akné! Díky centelle, borovici nebo kamélii bude tvá pleť hydratovaná a pezchybná. Zapomeň na černé tečky i záněty a užívej si dokonalou péči i během cestování! 

Green Tangerine Vita C tampónky

Chceš během dovolené zářit a pyšnit se sjednocenou pletí? Tyto tampónky s extraktem ze zelené mandarinky jsou pro tebe jako dělané! Postarají se i o hydrataci a jemnou exfoliaci, odstraní přebytečný kožní maz a ty budeš celou dobu jako v bavlnce! 

Hloubkově hydratační tampony

Hydratace je základ! Tyto praktické tamponky se o ni postarají i ve dny, kdy budeš řešit, zda jít dříve na stylový brunch nebo na pláž. Zabal je na dovolenou s sebou a užívej si prvotřídní péči v praktickém balení. Buď na dovolené za hvězdu! 

Cestovní balíčky pro každou pleť

Jestli existuje jedno sousloví, které si před cestou kamkoliv máš zapamatovat, je to jasná volba: cestovní sady. O co jde? Cestovní balíčky a mini balení kosmetických produktů v sadách je něco, co úplně změní tvou náplň kosmetické taštičky - díky nim už na dovolené nebudeš muset dělat kompromisy při své denní rutině a budeš se moci pleti naplno věnovat.

U nás si vybereš z mnoha sad podle toho, která tvým potřebám bude vyhovovat nejvíc. Co rádi používáme my?

Cestovní mucinová rutina

Všichni už známe zázrak jménem hlemýždí mucin. Ten má na pokožku blahodárný vliv. Zklidňuje projevy akné, zužuje póry a pleť krásně rozjasní. V této sadě najdeš mucin v každém z výrobků. 

Svou rutinu začneš odličovací pěnou, která pokožku zanechá jemnou a vláčnou. Pokračovat můžeš tonerem. S tím zatočíš s černými tečkami i rozšířenými póry. Dál naneseš vyhlazující esenci a péči zakončíš regeneračním pleťovým krémem. 

Sada s mucinem a centellou

Pokud potřebuješ svoji pleť během léta ještě více zklidnit a zbavit projevů akné, můžeš sáhnout po produktech s kombinací mucinu a centelly. Ta se jinak nazývá pupečník asijský a patří mezi další tajné poklady korejské kosmetiky. Pleť umí perfektně zklidnit a ochránit před poškozením.

V této sadě najdeš regeranční čistící gel s nízkým pH, tonikum ozdravujícím pokožku nebo sérum, co pokožku zklidní a rozjasní. Rutinu dokončíš krémem s ceramidy, které navíc pomůžou vyhladit jemné vrásky. 

Mini set “Mořský kolagen”

Pokud máš problém spíše se suchou pletí se sklonem k předčasnému stárnutí, cestovní sada s mořským kolagenem je něco, co nesmí v tvém kufru chybět. Mořský kolagen je ideální pomocník při boji se suchou pokožkou, vypíná ji a hydratuje do hloubky. Zároveň pokožku chrání proti ztrátě vlhkosti a před vlivem slunečního UV záření.

Sada obsahuje ty nejlepší účinné formule proti stárnutí pleti, kromě mořského kolagenu tu najdeš například peptidy, kyselinu hyaluronovou a aminokyseliny. Všechny ingredience se postarají o to, že tvoje pleť bude vypnutá zářivá a bude působit zdravým a mladistvým dojmem. V tomto cestovním balení najdeš vypínací pleťový toner, emulzi, hydratační pleťový krém a oční krém proti vráskám. 

Hrdina jménem SPF

V souvislosti s létem a slunečním zářením se vždy skloňují tři písmena: SPF. Ochranný faktor proti UV záření, který bychom měli pleti dopřávat po celý rok, v létě je ale jeho potřeba nejintenzivnější. Pokud se chceš o SPF a tipech, jak chránit svou pleť v létě dozvědět víc, koukni na náš článek přímo o něm!

Ochranný faktor se nemusí nacházet pouze v opalovacích krémech, SPF mají také klasické pleťové krémy nebo make-upy. Pokud hledáš pomoc před sluníčkem a zároveň praktické balení, doporučit ti můžeme opalovací tyčinky. 

Tato tyčinka s černým bambusem kromě ochrany před sluncem pomůže s pigmentovými skvrnami a pomůže ti bojovat proti předčasnému stárnutí. Její obrovskou výhodou je praktické balení: vezmeš ji s sebou kdykoliv a kamkoliv, sluneční paprsky tě tedy nikdy nepřekvapí! Zároveň má chladivé účinky a v případě potřeby pleť zklidní. 

Další pomocník od značky Beauty of Joseon ti kromě maximální ochrany před UV zářením poskytne svěžest a zmatnění pleti, zejména pokud tě trápí mastná T-zóna. Také pleť zbavuje nadbytečného kožního mazu a pokožku zjemní. Využiješ ji při výletech k moři i do města a díky speciální textuře ji lze pohodlně nanášet i na nalíčenou pleť!

Dovolenou a letní výlety je třeba si hlavně užít! S našimi praktickými tipy si cestování za teplem, létem a sluníčkem užije i tvoje pleť a ty nemusíš mít obavy o správnou péči a ochranu. 

Závěrečné KEEO tipy:

Cestovní balení kosmetiky: pomocník během letní dovolené

Využívej praktické balení a cestovní sady.

Cestovní balení kosmetiky: pomocník během letní dovolené

Nezapomeň pleť hloubkově hydratovat a chránit před vysušením.

Cestovní balení kosmetiky: pomocník během letní dovolené

Při problémech s akné sáhni po zaručených pomocnících.

Cestovní balení kosmetiky: pomocník během letní dovolené

Nejdůležitější je pleť ochránit před UV zářením.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz