Oživte svou krásu kosmetikou s vajíčky!

Velikonoce jsou tady a s nimi přichází tradiční příval vajíček. Ale kdo říká, že vajíčka se hodí pouze jako dekorace nebo jako přísada do pomazánky? Vaječné bílky jsou plné proteinu, který úžasně zlepšuje stav pokožky i vlasů, a to díky své schopnosti vyhlazovat a dodávat krásnou záři. Než se ale vrhnete do kuchtění vlastní vajíčkové masky mrkněte na pár důvodů proč je profesionální kosmetika přeci jen lepší. ;)      

Jak vám vajíčka pomohou ke kráse?

Bílek je nejen základem dobré snídaně, ale skrze obsah bílkovin také důležitou složkou našeho těla. Naše vlasy a pokožka jsou téměř z 90 % složeny z vody a zbylých 10 % tvoří právě bílkoviny. Tyto proteiny mají klíčový význam pro regeneraci a krásu naší kůže a vlasů.

Proteinové molekuly mají schopnost vázat vlhkost, což jim umožňuje vyplňovat pokožku a vlasy zevnitř a dodat jim pevnost a vitalitu

Protože jsou bílkoviny tak důležité pro krásu vlasů, mnoho vlasových produktů a masek obsahuje vysoký podíl proteinů (kolagen, keratin), aby dokázali posílit vlasovou strukturu. Bez dostatečného množství bílkovin by naše vlasy byly velmi křehké a náchylné k lámání. Ale proteiny nejenom vlasy posilují , ale také hydratují vlasovou pokožku a přispívají k boji proti lupům

Pro naší pokožku toho bílkoviny mohou také mnoho udělat. Existuje jeden konkrétní protein obsažený v bílku, který má úžasné antibakteriální vlastnosti a dokáže ničit bakterie způsobující akné. Tímto způsobem dokáže zabránit tvorbě pupínků už na samém začátku, než se bakterie dostanou do pórů a způsobí zánět. Zároveň póry krásně čistí a snižuje jejich viditelnost.

Proč je profesionální kosmetika lepší než domácí?

Korean Beauty (K-beauty) kosmetika s využitím vaječného bílku je skvělou volbou pro ty, kteří hledají přírodní a bezpečný způsob, jak zlepšit vzhled své pleti. Oproti běžným domácím maskám s vajíčky, které mohou být ovlivněny kvalitou chovu nebo skladováním a mohou obsahovat nečistoty, K-beauty kosmetika používá čistý extrakt vaječného bílku

Je také dobré si uvědomit, že samotný bílek obsahuje pouze bílkoviny a chybí mu pro pleť důležité vitamíny, minerály a dalších látky, které jsou pro komplexní a vyváženou péči nezbytné. 

Vyhrajte si o svátcích s pečující kosmetikou!

Plátýnkové masky pro vyhlazení, zpevnění a hydrataci!

Která je pro vás ta pravá?

Překrásné, pevné a vyživené vlasy!

Zkrášlete se keratinem!

Věříme, že vám vajíčková kosmetika bude dělat radost nejen na Velikonoce a všichni přejeme z "centrály" KEEO překrásné prožití svátků! :)

Zdroje: Canva

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz