Návod: Zářivá pleť v 10 krocích

Přirozeně krásná pleť je sexy. O tom nelze nepochybovat, co ale pokožka potřebuje k tomu, aby její přednosti vynikaly a nedokonalosti mizely? Pro nás je jasnou odpovědí 10 korejských pečujících kroků. V dnešním článku využijeme poznatků, které jsme o korejské kosmetice nashromáždily a na jejich základě si sestavíme ukázkovou rutinu pro zářivější pleť (glass skin). Tak hurá na to! :D 

 10 korejských pečujících kroků

Korejskou 10ti krokovou rutinu proslavila Charlotte Cho - zakladatelka k-beauty obchodu Soko Glam, která svou knihou rozšířila tento trendy a zcela odlišný přístup k péči o pleť po celém světě. Vysvětluje v ní, že pravý smysl pečující rutiny nespočívá v používání, co nejvíce rozličných produktů, ale ve správném pořadí jejich používání.  Poukazuje také na vlastnosti pokožky, které ovlivňují vstřebávání kosmetiky a jak jednotlivé pečující produkty fungují. Ve výsledku je však především na vás, zda tyto poznatky využijete jako návod pro organizaci svých produktů nebo budete postupovat k naplnění všech 1O kroků pro maximálně hýčkanou pleť.  Pro celkově zářivější a obnovenou pleť je především důležité udržovat denní rutinu. Jedině tak dáte své kosmetice prostor pro skutečné výsledky. Pojďme si tedy projít 10 kroků korejské péče o pleť, včetně doporučení produktů ke každé kategorii pro získání zářivé pleti. 
                                                                                         Koupit knihu

Zajímají vás jednotlivé kroky ještě o trochu podrobněji? Necítíte se hned na všech 10 korejských kroků? V tom případě by se vám mohla líbit naše série článků 5 základních + 5 pokročilých pečujících kroků. :) 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz