Beauty poradna: jak funguje a s čím vám poradíme

Ještě před týdnem jste si zoufali, že vám vaše kosmetika nějak nesedí. Pak jste objevili korejskou kosmetiku a zcela propadli tomuto novému světu. Chcete o něm vědět všechno, přečtete si hromadu článků, recenzí… 

Jenže udělat ten krok a skutečně risknout nový krém či neznámé sérum se ukáže jako velmi těžký úkol. Nebo si něco vyberete, koupíte a začnete být nervózní, jestli to vlastně používáte správně. Co že to mělo být dobré na vrásky? A k čemu vlastně slouží tonikum? 

Na KEEO chceme, aby si každá z vás mohla vybrat pro svou pleť to nejlepší. Proto je tu Beauty poradna, kde naše beauty expertka odpovídá na vaše dotazy. Pojďme si tuto službu představit a odpovědět na nejčastější dotazy o jejím fungování.

S čím mi Beauty poradna pomůže?

Začátky na cestě za zdravou pletí mohou být obtížné. Nejdříve je tu snaha porozumět potřebám své pleti, protože ne vždy bude vaše pleť hezky zapadat do typické kategorie (suchá, smíšená atp.). Každá pleť je odlišná svým unikátním způsobem. Pak přichází na řadu výběr vhodné kosmetiky. Když jste ve světě korejské kosmetiky stále nováčci, výběr je ještě těžší než normálně. S těmito tématy se tedy můžete obrátit na Beauty poradnu:

  • Určení typu pleti a doporučení vhodné kosmetiky
  • Pomoc s výběrem produktů na KEEO
  • Informace o správném používání produktů, jejich složení a místa v rutině
  • Asistence se sestavením rutiny pro váš typ pleti
  • Informace o pojmech a postupech v korejské kosmetice
  • Vysvětlení správných postupů při péči o pleť
  • Zkrátka vše z oblasti péče o pleť a kosmetiky, s čím potřebujete poradit :)

Dotazy ohledně objednávek, e-shopu a dostupnosti produktů prosím dále směřujte na dotazy@koreankosmetika.cz nebo telefon +420 608 495 144.

Kdo mi na poradně vlastně radí?

Naše beauty poradkyně je odbornice, která se výborně vyzná v sortimentu korejské kosmetiky a péči o pleť obecně. S produkty na KEEO má vlastní zkušenosti, takže vám ráda poradí konkrétní produkty.

Jak Beauty poradna funguje? Kam mám napsat?

Tato služba je zcela zdarma.

Beauty poradna s vámi komunikuje přes e-mail beautyporadna@koreankosmetika.cz nebo soukromé zprávy na instagramu @beauty.poradna. Na e-mail můžete napsat přímo, nebo využít kontaktní formulář tady na e-shopu koreankosmetika.cz/poradna

Váš e-mail nebo zprávu si přečte naše beauty poradkyně a odpoví do 3 pracovních dní. Pokud se tak nestane, prosíme, napište znovu! Chceme vám odpovědět co nejrychleji, avšak někdy se dotazy mohou trochu nahromadit. 

Nebojte se zeptat!

Nebojte se zeptat, ani na „hloupý dotaz“. Je zbytečné se trápit nad výběrem nových produktů nebo pochybovat o svých postupech při pravidelné péči o pokožku. Péče o pleť by měla být příjemná, relaxační záležitost, která vám zároveň pomáhá k vyššímu sebevědomí a lásce ke své pleti. Skrze naši poradnu bychom vás chtěli k tomuto cíli přiblížit. Tak se klidně ptejte!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz