Revoluční kosmetika s peptidy: Zbavte se vrásek jednou pro vždy!

Díváte se večer do zrcadla a s nelibostí sledujete, jak se vám na pleti prohlubují vrásky? Pak je nejvyšší čas na peptidy! Tato složka se v korejské kosmetice neuvěřitelně rychle vyšvihla mezi vůbec nejoblíbenější pomocníky v anti-agingové péči. Co jsou zač a jak působí? Vše, co jste kdy chtěli vědět o tajemných peptidech, se dozvíte v tomto článku.

Co jsou peptidy a jak fungují?

O tom, že v pokožce s přibývajícím věkem ubývá kolagen, jste nejspíš slyšeli už nesčetněkrát. Kolagen je nejznámější bílkovina, která se stará o mladistvý a pružný vzhled pokožky, správnou funkci kloubů a v těle hraje zcela nezastupitelnou roli. Všechny bílkoviny jsou přitom úzce spojeny s aminokyselinami, a to doslova. 

Bílkoviny vznikají řetězením aminokyselin a jednou z nich jsou právě peptidy. Ty díky tomu dokáží vmžiku proměnit zralou pleť z unavené a oslabené na pevnou a zářící energií

Pokožka potřebuje v průběhu let pro svou obnovu stále větší stimulaci, jinak se začne snižovat množství kolagenu a pleť ztrácí svou hladkost, vitalitu a schopnost regenerace. V tomto okamžiku se začínají utvářet první vrásky. Peptidy přitom dokáží nečekaně rychle nastartovat omlazující proces a přirozenou tvorbu kolagenu, která vzniku vrásek zabrání.

Využít je můžete už při prevenci prvních jemných linek, ale fantastické výsledky nabízí také při odstraňování hlubokých vrásek. Na rozdíl od populárního retinolu navíc nezpůsobují podráždění a jsou tedy vhodné i pro citlivou pleť.

TIP: Zastavte prohlubování vrásek včas!

Řada Bor-Tox je tím pravým spojencem pro ženy (a muže) ve středním věku, které chtějí zářit mládím a krásou! Špičkové produkty vám pomohou vyhladit nepříjemné známky stárnutí, jako jsou vrásky a pigmentace.

Peptidové omlazující sérum

Set top 4 omlazujících produktů

Liftingová maska s peptidy

Kdy začít používat kosmetiku s peptidy

Zkoušeli jste někdy vzít mezi prsty kousek kůže a sledovat, jak rychle se znovu vypne? Pokud se tak nestane okamžitě po uvolnění, je velká šance, že se už brzy na vaší pleti začnou objevovat viditelné vrásky.

Lehčí kosmetiku s peptidy můžete začít používat už od 25. roku, ale také klidně až dlouho po třicítce podle individuálních potřeb vaší pokožky. Obecně se vrásky rychleji tvoří na suchém typu pleti, u kterého může prvním projevům vrásek předcházet i pravidelná a silná hydratace, kterou zajistí 5 korejských kroků.

U hlubokých vrásek je třeba intenzivnější péče, která obsahuje koncentrovanější množství složek. Korejská značka Medi-Peel nabízí 2 řady kosmetiky: řadu Bor-Tox s 5 druhy peptidů a posílenou řadu Peptide 9 Complex, která nabízí peptidů 9.

TIP: Vyhlaďte bez námahy i hlubší vrásky

Seznamte se s úžasnou řadou Peptide 9 Complex - průlomovou kosmetikou pro ty, kteří ve své péči odmítají kompromisy. Tato korejská kosmetika omladí vaši pleť a vyhladí i velmi hluboké vrásky. Připravte se na novou éru krásy a nechte svou pokožku zářit i po čtyřicítce!

Komplexní peptidová esence

Vyplňující oční krém s 9 peptidy

Zvláčňující emulze s 9 peptidy

Ani ostatní korejské značky, jako je oblíbený Mizon, v péči o stárnoucí pleť nezahálejí a tak si můžete vybrat i z dalších lákavých produktů proti stárnutí.

Anti-agingový pleťový krém s peptidy

Vyživující sérum proti vráskám s peptidy

 

Zajímá vás, jak si peptidy vedou v porovnání se šnečím slizem nebo kosmetikou s kolagenem? Přečtěte si náš článek, kde jsou účinky těchto anti-agingových složek a jejich rozdíly čtivě popsány. ;)

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz