Daeng Gi Meo Ri: Konec vypadávání vlasů s tradičními bylinkami

Daeng Gi Meo Ri (댕기 머리) je vlasová kosmetika nabitá posilujícími ingrediencemi, která vytěžuje nejlepší postupy tradičních korejských receptur. Její šampony a kondicionéry zastavují vypadávání vlasů, špičkově pečují o pokožku hlavy a zpevňují a vyživují všechny typy vlasů. Tento unikát v péči o vlasy si keeomílci na tolik oblíbili, že nám z očí mizí rychlostí, kterou peláší z domu potomek s pětkou na vysvědčení. Hned se také dozvíte proč...

Kde se vzala korejská vlasová kosmetika?

Vše začalo už na korejském císařském dvoře, kde ženy nosily ve vlasech ozdobnou stuhu - daenggi. Stuha to ale nebyla jen pro zkrášlení, ale o své nositelce napovídala, jestli je ještě k mání, kolik je jí let a mnoho dalších velice užitečných informací. 

Vlasy mladých a svobodných dívek zdobily daenggi na konci copů, které si měli ženy i muži zakázané stříhat. Vlasy díky tomu hráli nejen dekorativní, ale i společenskou roli, která vyžadovala důslednou péči. 

Se stejnou pečlivostí dbá o kvalitu své vlasové kosmetiky i značka Daeng Gi Meo Ri, která název stuhy adoptovala.

Jak to v Daeng Gi umíchali?

Vlasová péče Daeng Gi obsahuje vývar z koncentrované 33% bylinné směsy z 30 druhů bylin a rostlin, které se po staletí využívají v tradiční korejské medicíně

Okouzlí vás maximálním využitím účinků ženšenu, chryzantémy, pelyňku a zeleného čaje. Právě ženšen je nejlepším přítelem krásných a silných vlasů. Jeho extra vyživující schopnosti zpevňují i velmi křehké a lámavé vlasy a dávají stopku poškození a vypadávání.

Tradiční medicína využívá spoustu dalších specialitek, které vaše vlasy rozmazlí do zářiva. Do super účinných složek připočtěte ještě eoseongcho (touleň), rehmánii, listy túje, extrakt z kůry morušovníku, olej z japonské kamélie, rdesno mnohokvěté a dalších 24 rostlin.

Pryč ale od seznamů. Nejdůležitější je, že Daeng Gi vlasová kosmetika nejen funguje, ale péči si s ní díky nevtíravé vůni a příjemné textuře neskutečně užijete.

Na své si s korejskými šampony a kondicionéry přijdou: suché vlasy, které potřebují načerpat hydrataci pěkně od pokožky hlavy, zničené a tenké vlasy, které potřebují posílit a zacelit třepení, mastné vlasy, co potřebují zredukovat tvorbu mazu i normální vlasy, které získají zářivost a objem

To už je pořádná pecka vlastností, nemyslíte?

Jste připraveni na změnu?

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz