Novinka
  • 1 z 2
 

MIZON Original Skin Energy Hyaluronic Acid 100 - Hydratační pleťové sérum

Neohodnoceno
 

Hydratační pleťové sérum s 50% obsahem kyseliny hyaluronové. Sérum hloubkově hydratuje suchou pokožku. Obsahuje ceramid, který chrání pleť před ztrátou vlhkosti. Malinový extrakt, který má antioxidační účinky a chrání pleť před poškozením. Sérum se rychle vstřebává a nezanechává lepivý pocit. Bez parabenů a umělých barviv.

 

Dostupnost Na dotaz
490 Kč
Značka Mizon
Kategorie Sérum
Položka byla vyprodána...
 

Hydratační pleťové sérum s 50% obsahem kyseliny hyaluronové. Sérum hloubkově hydratuje suchou pokožku. Obsahuje ceramid, který chrání pleť před ztrátou vlhkosti. Malinový extrakt, který má antioxidační účinky a chrání pleť před poškozením.

Sérum se rychle vstřebává a nezanechává lepivý pocit. Bez parabenů a umělých barviv.

POUŽITÍ:

Naneste několik kapek séra na pleť předem očištěnou tonikem. Následně použijte hydratační krém. Sérum je vhodné na každodenní použití ráno a večer.

hyaluronic-mizon-100

BALENÍ 30 ml
SLOŽENÍ Water, Sodium Hyaluronate, Copper Tripeptide-1, Butylene Glycol, Sclerotium Gum, 1,2-octanediol, Ethylhexyl-glycerin, Tropolone, Hydrogenated Polydecene, Carppyl/capric Triglyceride,Hydrogenated Lecithin, Stearic Acid, C12-c20alkyl Glucoside, C13-22 Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cholesteryl Hydroxystearate, Cholesterol, Ceramid 3, Triethanolamine, Carbomer, Betula Platpyhlla Japonica Juice, Portaluca Oleracea Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Astragalus Membranaceus Root Extract, Amica Montana Flower Extract, Artemisia Absinthium Extract, Achillea Millefolium Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Rubus Idaeus (Rasberry) Fruit Extract, Beta-Glucan, Adenosine, Carbomer, Triethanolamine, Disodium EDTA

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.