Yuzu: odpověď pro unavenou a mdlou pleť

Suchá, unavená pleť a tvorba vrásek jsou jen některé z mnoha nedostatků, nad kterými dennodenně přemýšlíme. Pokud i vy hledáte řešení těchto problémů a stále nenacházíte to pravé, možná je správný čas na výraznou změnu, kterou přináší zázračný citrus yuzu.

Yuzu proti únavě (nejen) pleti

Yuzu není nově objevenou ingrediencí, naopak ve svém domovském Japonsku a sousedních zemích je již dlouhou dobu oceňováno pro svou příjemnou vůni a prospěšné účinky. Popularitu si tam získalo zejména díky své schopnosti zahřát na těle i na mysli. Mnoho domácností si tak dopřává lahodný čaj i koupele, do kterých yuzu přidává.

V posledních desetiletích se yuzu stalo obzvláště oblíbenou složkou v kosmetické péči. Jako u většiny citrusových plodů, dužina i slupka yuzu je bohatá na vitamín C, což z ní vytváří mocný antioxidant. Kosmetika s yuzu díky tomu očišťuje pokožku od volných radikálů, které se jinak na pleti hromadí a způsobují její poškozování. Poskytuje též částečnou ochranu před agresivními vlivy z vnějšího prostředí jako je UV záření a znečištění.

Při ranní a večerní péči, proto dbejte na to, abyste pleť očistili a osvěžili produktem jako je Yuja Niacin 30 Days Miracle Brightening Toner. Tento toner pleť úžasně projasní a dodá jí energii pro její krásnější vzhled.

Všestranný pomocník proti stárnutí

Extrakt ze semínek yuzu pomáhá posilovat vnější vrstvy pokožky, napomáhá s regenerací a navrácí elasticitu. Tím se stává přirozeným prostředkem, který působí proti stárnutí. Pokud se chcete o účinnosti yuzu přesvědčit už během pouhých 30 dnů, jistě se vám zalíbí sérum Yuja Niacin 30 Days Blemish Care Serum, které navíc zklidňuje problematickou pleť a působí proti vzniku akné.

Yuzu je perfektní odpovědí na většinu problémů spojených s péči o pleť a chytré řešení, které si jistě najde své místo i ve vaší kosmetické taštičce.

Veškeré produkty s yuzu snadno najdete zde!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz